Kom ook honkballen of softballen!

Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij All In. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. Neem contact op via ons contactformulier, en wij brengen je in contact met de trainer of mail naar info@allinveldhoven.nl.Delen van de BeeBall promotiefilm zijn vanaf nu online te bekijken via YouTube. Het gaat om de verschillende spelsituaties van de sport en een algemeen filmpje over hoe leuk het is om BeeBall te spelen. De  BeeBall promotiefilm is opgenomen in september vorig jaar en wordt nu gebruikt op de scholen waar de BeeBallprojecten gedraaid worden. Verenigingen kunnen nu ook gebruik maken van de film. De clips zijn te zien op: http://www.youtube.com/user/BeeBallNL

Op die beruchte dag in september waanden 10 BeeBallertjes van HCAW en Amsterdam Pirates zich een dag lang een echte filmster op de velden van HCAW in Bussum. Alle toeters en bellen die voor een speelfilm nodig zijn, waren aanwezig. Een heuse dolly, dat is een soort rails waar de cameraman op kan rijden voor het maken van een mooi shot. Een greenscreen, dat is een groene wand waar later in de montage allemaal acties in gemonteerd kunnen worden. En dan was er ook nog eens een superprofessionele cameraman en cameravrouw die samenwerkten met een heuse regie-assistente. Tel daarbij op dat de Beeballers in een superdeluxe wedstrijdpak werden gestoken en je begrijpt wel hoe indrukwekkend de hele draaidag was.

Naast het spelen van een demonstratie wedstrijdje en het oefenen van verschillende spelsituaties hebben de kinderen ook nog eens haarfijn uitgelegd hoe je BeeBall moet spelen en waarom het spel zo ongelooflijk leuk is. Toen bleek nog maar eens dat er gewoon een paar natuurlijke filmsterren bij liepen. En dan laten we Mascotte Bee er even helemaal buiten. Wij zijn ongelooflijk trots op het resultaat. Jullie ook???


« Ga terugSponsorKliksKempen Campus Centrum voor SportAll in op facebookWebshop All In Kleding