Kom ook honkballen of softballen!

Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij All In. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. Neem contact op via ons contactformulier, en wij brengen je in contact met de trainer of mail naar info@allinveldhoven.nl.De Major League Baseball nodigt iedereen uit die een passie heeft voor honkbal en softbal in Nederland om zijn of haar ervaringen te delen over deze twee mooie sporten. Het invullen van de enquete duurt 5 minuten en het geeft zowel de Major League Baseball en de KNBSB inzichten in hoe wel de beleving van fans in Nederland kunnen verbeteren.

Als dank voor de tijd en input wordt door de MLB onder alle deelnemers driemaal een prijzenpakket verloot; een Majestic jersey en een New Era cap van zijn of haar favoriete MLB team. Middels onderstaande link kan je deelnemen aan de enquete. Laat aan het einde je e-mailadres achter om kans te maken op de prijs.

Je e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden om contact op te nemen met prijswinnaars en zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Je kan maximaal één keer deelnemen aan het onderzoek.

Uit elk land worden willekeurig twee prijswinnaars geselecteerd op 27 september 2016. De geselecteerden zullen per e-mail gecontacteerd worden om de maat, teamvoorkeur en NAW-gegevens te achterhalen. De MLB zal de cap en jersey zo snel mogelijk versturen zodra alle noodzakelijke informatie is ontvangen.

Online enquête MLB


« Ga terugSponsorKliksKempen Campus Centrum voor SportAll in op facebookWebshop All In Kleding