Kom ook honkballen of softballen!

Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij All In. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. Neem contact op via ons contactformulier, en wij brengen je in contact met de trainer of mail naar info@allinveldhoven.nl.Het verenigingsleven in Veldhoven is groot, het Citycentrum wil dit graag ondersteunen met de actie ‘Cash voor je club in ‘t City.’
De actie start op zaterdag 18 april en duurt tot en met 30 mei 2015.


Het verenigingsleven in Veldhoven is groot, het Citycentrum wil dit graag ondersteunen met de actie ‘Cash voor je club in ‘t City.’
De actie start op zaterdag 18 april en duurt tot en met 30 mei 2015.

Op zaterdag 6 juni 2015 om 15.00 uur wordt er in het citycentrum op feestelijke wijze bekend gemaakt hoeveel de geselecteerde clubs aan
munten hebben ontvangen en welk sponsorbedrag hier tegenover staat. 

Tien sportclubs doen mee aan deze actie. Zij kunnen dankzij de voorkeur van winkelende consumenten geld binnenhalen voor hun club. 
Want voor iedere € 5 die een consument tussen 18 april en 30 mei bij deelnemende winkels in winkelcentrum Citycentrum besteedt, krijgt deze een speciale Citycentrum Munt.
Met het extra geld zouden bijvoorbeeld jeugdkampen kunnen worden georganiseerd of kan er nieuw materiaal worden aangeschaft. 
In totaal is maar liefst € 10.000 te verdelen voor in de clubkas.

De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverbussen in de Citypassage bij de roltrappen.
Pro rato worden de bijdrages toegekend. Dus hoe meer munten een club krijgt toebedeeld, des te meer geld ze na afloop ontvangt.
Je hebt dus direct invloed op de cash van je club!


Cash voor je club in ‘t City  

SponsorKliksKempen Campus Centrum voor SportAll in op facebookWebshop All In Kleding