Kom ook honkballen of softballen!

Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij All In. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. Neem contact op via ons contactformulier, en wij brengen je in contact met de trainer of mail naar info@allinveldhoven.nl.

Honkbal handleidingen 

Documenten Scheidsrechter Online !


Handboek honkbalscheidsrechter 2010
 Download file: Handboek honkbalscheidsrechter 2010
OfficiŽle Spelregels Honkbal 2012
 Download file: OfficiŽle Spelregels Honkbal 2012

Open album »Bestelformulier Kleding

Vanuit de leden krijgen we wel eens de vraag of er geen All In kleding te koop is.Dit hebben wij ons ook afgevraagd en tot nu toe altijd moeten beantwoorden met “Nee, sorry. Dat hebben we niet”. Maar vanaf nu kunnen we een ander antwoord geven. Er is immers per direct een nieuw aanbod van All In kleding te verkrijgen.

Dit zijn allemaal kledingstukken van goede kwaliteit en die op verschillende momenten buiten de wedstrijden om gedragen kunnen worden. Denk hierbij aan een trainingsshirt en korte broek voor in de zomer buiten of voor in de zaal vanaf januari. Of als het in het voorjaar nog wat frisser is, kan je een lange broek met trui of vest van All In dragen. En je kan nu naar trainingen en wedstrijden in je mooie All In jas.

Alle kledingstukken zijn dan ook voorzien van de clubnaam of het logo, waardoor direct duidelijk is dat je bij All In hoort. Ideaal dachten wij!
Samen met drukkerij Uffink hebben we kledingstukken uitgezocht en bepaald hoe we deze gaan bedrukken / borduren. En dankzij Sonja Lynch (moeder van één van onze jeugdspelers) hebben we nu ook een mooi bestelformulier om de kleding te bestellen. Dit formulier is hier te downloaden. Alle informatie staat daarin, maar hier toch al de belangrijkste informatie:

 Download file: Bestelformulier KledingSponsorKliksKempen Campus Centrum voor SportAll in op facebookWebshop All In Kleding