Kom ook honkballen of softballen!

Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij All In. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. Neem contact op via ons contactformulier, en wij brengen je in contact met de trainer of mail naar info@allinveldhoven.nl.Welkom op de website van de Veldhovense Honk- en Softbalvereniging All In.


De afgelopen jaren heeft All In een behoorlijke groei doorgemaakt. We zijn van een gezelligheidsvereniging veranderd in een gezellige vereniging waar we spelen voor onze ontspanning en als het even kan om te winnen! Sportiviteit, teamgevoel, persoonlijke ontwikkeling en plezier zijn belangrijke pijlers van onze club.

Met de start van de competitie in maart 2007 is All In gebruik gaan maken van de nieuwe velden op de Kempen Campus. Deze enorme verbetering van onze accommodatie willen we met alle inwoners van Veldhoven en omstreken delen. Bij All In zijn zowel jongens en meisjes als vrouwen en mannen van elke leeftijd welkom. Kom eens een wedstrijd bezoeken en train (geheel vrijblijvend) een keertje mee!

Wil je nu direct meer weten? Neem dan contact met ons op via deze link.SponsorKliksKempen Campus Centrum voor SportAll in op facebookWebshop All In Kleding